pikkusiipi_kapea_vas

Suomen Siipikarjaliittoon tulee varsinkin keväisin runsaasti tiedusteluja koskien siipikarjan hankintaa. Mistä saa kananuorikoita, viiriäisiä tai vaikkapa hanhenpoikasia? Neuvonnan helpottamiseksi on lintuharrastajista, heidän linnuistaan sekä lintuihin liittyvistä tuotteista tai palveluista pyritty pitämään listaa, josta puhelimessa annetaan yhteystietoja. Näin on haluttu edistää eläinten saatavuutta ja auttaa alan harrastajia. Tiedot kuitenkin vanhenevat nopeasti. Siksi pyydämme ilmoittajia myös päivittämään antamiaan tietoja.

  • Kerro lyhyesti lajeista ja roduista, joita sinulla on ja joita haluat myydä tai vaihtaa. Määrä ei ole olennainen, kunhan eläimiä on molempia sukupuolia. Puhtaat linjat (risteytymätön eläinaines) ovat aina arvokkaampia kuin risteytykset. Jos et halua listalle, riittää kun jätät kyselyn palauttamatta.
  • Maatiaiskanan säilyttäjärekisteriin kuuluvan kannattaa myös ilmoittautua mukaan, varsinkin jos on poikastuottaja. Tämä lista on hyvä markkinointikanava.
  • Myös lintuharrastukseen liittyvät muut tuotteet ja palvelut kannattaa ilmoittaa (haudonta- ja kanalalaitteet, merkintävälineet, rehut, jatkojalosteet, eläinten käsittely, esittely- ja hoivapalvelut jne.)
  • Yritykset ja kaupalliset tuotteet ovat listallemme tervetulleita, kunhan ne vain ovat pienimuotoiseen tuotantoon soveltuvia. Liitä mukaan mahdolliset esitteet.
  • Listalla välitetään ainoastaan yhteystietoja. Hintoja saa laittaa esille, mutta varsinainen kaupanteko on myyjän ja asiakkaan välinen tapahtuma.
  • Listautuminen ei maksa mitään!
  • Listalle ilmoittautuminen EI edellytä PIKKUSIIPI – palveluun liittymistä , vaikka nämä kaksi oivasti toisiaan tukisivatkin.

 

Palauta kyselylomake täytettynä virheiden välttämiseksi postin, sähköpostin tai telefaksin välityksellä.

Täytettävä ja tulostettava .pdf-lomake