1. Tuotantoketju on syntynyt Suomeen kohtuullisen vähän aikaa sitten, joten se on voitu suunnitella virtaviivaiseksi. Tämä ei kuitenkaan vaaranna eläinten hyvinvointia, vaan hyvien tuotantotapojen tietoisuus on helppo levittää.
  << takaisin
 2. Broilerit kasvavat suurissa ja avarissa kanaloissa, vapaana pehkun päällä. Koko elämänsä ajan niillä on mahdollisuus liikkua ja tutkia ympäristöään ja niillä on lajityypillistä seuraa. Harvennusta kesken kasvatuskauden ei käytetä
  << takaisin
 3. Pimeä aika on 6-8 tuntia.
  << takaisin
 4. Broilereilla esiintyy jalkavikoja, tämä on totta. Mutta esim. Atrian tuotantoketjussa v. 2010 todettiin lihantarkastuksessa jalkavikoja 0,04 %.
  << takaisin
 5. Hoitaja kiertää kanalassa joka päivä siten, että jokainen eläin nähdään. Tällöin broilereiden hyvinvointi voidaan todeta ja yksilöllistä hoitoa antaa tarvittaessa.
  << takaisin
 6. Näin asia valitettavasti on. Noin joka tuhannes lintu menehtyy kuljetukseen, syystä tai toisesta. Määrää kuitenkin seurataan kuormakohtaisesti, ja poikkeustapauksiin reagoidaan suunnitelmallisesti.
  << takaisin
 7. Broilerilla on vapaa ruokinta, ts. se syö juuri sen verran, kuin itse haluaa. Rehu on tasapainotettua ja suunniteltua broilerin terveyttä silmälläpitäen.
  << takaisin
 8. Kana on hyvin riippuvainen päivän pituudesta. Se näkee erittäin hyvin – myös hämärässä ja paljon paremmin, kuin ihminen. Koska kana on saaliseläin, on sille kirkas valo kauhistus. Tästä syystä, etenkin Suomen olosuhteissa kana on pidettävä valotiiviissä rakennuksessa ja keinovalaistuksessa. Ulkoilu on tautisyistä muutenkin kanan terveydelle vaarallista.